maanantai 18. marraskuuta 2013

Viikon alun ajatuksia

Huhhei, taas uusi viikko pyörähti käyntiin ja hommat sen kuin kasaantuu. Viikonloppuna oli tarkoitus hoitaa enemmistö koulutöistä, mutta johonkin se aika sitten hurahti. Piti valmistella kandin esitys, lukea muiden kandit, panostaa innovaatiojohtamisen ryhmätyöhön, hoksata jokin erikoinen vuorovaikutustilanne ja raportoida se esimiestyön kurssille sekä aloittaa johtamisen essee lukemalla edes osa lähdeartikkeleista. No mitä näistä tein? Kaksi ensin mainittua, voi kääks. Ja tenttiviikotkin on täällä ihan kohta. Mutta mikä parasta, kandi on nyt palautettu ja esitetty, joten ainakin yksi stressitekijä on poistettu! Vielä muutamat fiksaukset ja sitten se onkin valmis painoon, iso JEE!  

Lauantaina nukuin vahingossa melko pitkään, katsoin rästiin jääneet Salkkarit ja söin itseni palloksi Kiisan-Pirtissä iskän laskuun. Kiisan-Pirtti tarjoilee perinneruokia (eli jouluruokaa) joka päivä, ei nyt ihan tehnyt mieli lanttulaatikkoa (vielä) mutta kalaa ja salaattia söinkin sitten pari lautasellista... Jos meille joskus tulee jotain ulkomaalaisia vieraita, niin pitää muistaa viedä ne sinne syömään!



Lauantai-illallakin välttelimme tehokkaasti kouluhommia katsastamalla paljon ylistetyn Gravityn kolmedeenä. Eikä turhaan ollut ylistetty! Varustauduin leffakoitokseen karkkisäkillä, mutta enhän mä malttanut syödä kuin muutaman. Hyvä että uskalsin hengittää edes... Paljon heräsi taas ajatuksia ihmisyydestä ja elämästä, minkä vaarojen keskellä elämmekään, ja miten suuria vaaroja kohdataan avaruutta ja kaikkea uutta tutkiessa. Miksi ihmisellä on niin suuri tarve pyrkiä eteenpäin vaaroista välittämättä?



Sunnuntaista en tiedä mitään. Mitä tapahtui? Minne se hävisi? No nukuin tietysti puolet päivästä ja lopun päivää nuokuin koulupaperit kädessä. Kävin hieman juoksuakin kokeilemassa piiitkän tauon jälkeen. Ei ollut erityisen nautinnollinen kokemus, mutta kaipa se tästä taas... Illan ja yön hypinkin sitten seinille kandin esitystä panikoiden. Niin ja hieman saatoin selata lentoja seuraavaan seikkailuun! ;)

- Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää aina! <3