perjantai 10. tammikuuta 2014

Paholaisen pasta

Ennin blogista sain idean testata tällaista kermaista ja makean tulista pastaa, kun jääkaapissa oli sopivasti joulun jäljiltä useampi punainen Mustapekka-tuorejuustopaketti. Hyvää oli, mutta jotenkaan tuo juusto ei kovin paljon maistunut vaikka melkein paketillisen sitä loppujen lopuksi laitoin. Vastaavaan lopputulokseen varmasti päätyisi ruokakermalla ja paholaisen hillolla.



Neljälle:
  • 8 kerää tagliatellea
  • 450 g hunajamarinoitua broileria
  • 1 sipuli
  • 2 tomaattia
  • ananasta
  • n. 70 g Mustapekka® (punaista) tuorejuustoa
  • reilu 1 dl pastan keitinvettä
  • loraus sweet 'n' sour chilikastiketta

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Kuullota pieneksi pilkottu sipuli ja paista broileri. Lisää joukkoon pilkottu tomaatti. Lisää tuorejuusto ja lorauta sekaan vettä. Lisää hieman chilisoosia ja ananakset. Sekoita pasta kastikkeen joukkoon.

- Hansu 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää aina! <3