perjantai 19. syyskuuta 2014

Viikonloppu vihdoin

Keskiviikkona vietettiin taas perinteisiä Aurasoutuja approillen. Eilen olin sitten koko päivän perjantaissa kun yleensä opiskelijahyppelöt ovat torstaisin. Hyvä etten tänään pommiin nukkunut kun oli ihan lauantaifiilis. Huh viikonloppu tulee kyllä tarpeeseen. Koko viikko on taas ollut yhtä säntäilyä ja ryhmätöiden kasaamista.



Viikot tuntuvat niin kovin raskailta kun mulla on maanantai ja perjantai juuri pisimmät ja eniten panostamista vaativat koulupäivät. Etenkin kun mä jo niin totuin perjantaivapaisiin... Tänään yli neljä tuntia vierähti ryhmäesitysten parissa, joka vaatii valmistelua, puhumista ja kuuntelua ja sitten jatkoin vielä toisen ryhmätyön parissa pohtien ongelmia yrityksen prosesseissa ja etsien niihin tietojärjestelmien tarjoamia ratkaisuja. Vaan eipä viikonloppunakaan levätä, sillä läksyt odottavat ja tenttiinkin pitäisi valmistautua. Huhhuh, onneksi aurinko paistaa ja pitää mielen virkeänä. Taitaa olla viimeiset mahdollisuudet nauttia kesäisistä vaatteista, ei kyllä vieläkään houkuta yhtään villapaidat ja saapikkaat.

Toppi: Hemiu / Takki: H&M / Farkut: Pimkie / Ballerinat&huivi: Primark


Por fin es el fin de semana. Qué cansada estoy! El miércoles era una fiesta y toda la semana he hecho muchos proyectos de la universidad. Lo peor es que los viernes son los días más duros de la semana, siempre tengo presentaciones y trabajos en grupo.

Besos, Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää aina! <3