maanantai 13. lokakuuta 2014

Banaanipannarit

Banaanipannarit on ainakin blogeissa kovin vanha juttu jo, vaan aina ne vaan niin hyviltä maistuvat ja epäilenpä että lukijoissani on tyyppejä, joille ohje ei ole ennestään tuttu. Tämän parempaa aamupalaa ei kyllä voi olla, sillä maku hakkaa peruspannarit kuusnolla ja terveellisempiäkin nämä ovat.


Banskupannarit kahdelle:
  • 2 banaania
  • 3 kananmunaa
  • (1–2 rkl vaniljan makuista proteiinijauhetta)
  • 1 tl kanelia
  • ripaus kardemummaa
  • öljyä paistamiseen

Tarjoiluun:
  • pakastemustikoita tai muita marjoja ja hedelmiä
  • hunajaa
  • (vaniljaproteiinijauhetta tai tomusokeria) 

Sekoita aineet sauvasekoittimella. Mikäli rakenne tuntuu liian ohuelta, niin välillä olen huijannut laittamalla sekaan pari ruokalusikallista vehnäjauhoja. Kuumenna pannu keskilämmölle. Lorauta pannulle tilkka öljyä ja kaada 1/4 taikinasta pannulle. Vähennä lämpöä reilusti ja paista kannen alla. Maltti on valttia, sillä pannarit palavat helposti! Kun pannari alkaa hyhmettyä ja kuplia, niin käännä ja paista hetki toista puolta. Kaksi paistolaistaa pelastaa jos kääntäminen ei meinaa onnistua. Toista repertuaari vielä kolme kertaa ja tuloksena on neljä pannaria. Tarjoile hunajan ja marjojen kera. Loppusilauksen tuo tomusokeri tai terveellisempänä vaihtoehtona vaniljainen proteiinijauhe.



Estas crepes me gusta mucho y son más saludables que crepes normales. Las crepes de proteína se hacen de dos plátanos, tres huevos y canela. Se puede también añadir unas cucharas de muscle proteína de sabor vainilla. Se comen con bayas y miel.
 
Besos, Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää aina! <3