tiistai 22. maaliskuuta 2016

Postia Espanjasta, eikun siis Japanista

Viime aikoina on tullut tilattua muutamia juttuja verkkokaupoista. Kun postilaatikosta löytyi Postin saapumisilmoitus, mietin pääni puhki, että olenko nyt aivan unohtanut tilanneeni taas jotain. En vain millään keksinyt mitä Postissa odottaisi. Päättelin, että se on siis paketti joltakulta kun en sähköpostin syövereistä löytänyt tilausvahvistusta mistään verkkokaupasta. Mutta kuka kumma mulle nyt mitään lähettäisi, kaikki sukulaisetkin asuvat aika lähellä? Sekunnin mietin jo, että joku varmaan lähettää mulle kirjepommin (kiitos Sohvaperunat ja Mustat lesket sekä He eivät tiedä mitä tekevät).

Yllätys oli suuri kun huomasin paketin päällä Espanjan postin Correos-logon. Paketti Espanjasta!! Lähettäjän nimikin luki päällä, joten sitä ei tarvinnut sen kauemmin arvuutella – paketti oli Espanjan kämppikseltäni. Kämppikseni on meksikolais-japanilainen ja tietoinen Japani-innostuksestani. Joten kun hän oli alkuvuodesta pitkästä aikaa käymässä Japanissa, oli hän haalinut kaikkea kivaa pientä tuliaista Suomeen lähetettäväksi. Vähänkö ihana yllätys!



Ja mitäs kivaa paketista sitten löytyi? Kasa japanilaisia herkkuja, kuten vihreää, vihreällä teellä maustettua suklaata, inkiväärijuomaa sekä jonkinlaisia merileväkeksejä. Käytännöllisempänä yllätyksenä paketissa oli japanilaista washi-kuvioteippiä sekä tuollaisia lämmittimiä, jotka lämpeävät itsessään kun niitä liikuttelee vähän, jonka jälkeen ne voi sujautaa vaatteisiin. Bonuksena paketin pohjalta löytyi supersöpö pikkuruinen kännykkäkoru. Kawaii!

Un paquete de España... Perdón, de Japón! Qué maravillosa sorpresa!

Besos, Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää aina! <3