torstai 7. heinäkuuta 2016

Smoothiekakku

Keskellä sokerilakkoa piti pyöräyttää jotain nopeaa ja helppoa herkkua kahvipöytään, joten päädyin tekemään smoothiekakun. Pohjankin olisi varmasti voinut kikkailla terveellisemmäksi, mutta koska helppous ja nopeus oli nyt tärkeintä niin päädyin kaupan valmispohjaan. Kakusta tuli kyllä todella raikas ja herkullinen eikä maistunut yhtään "terveelliseltä". ;) 



Smoothiekakku:
  • 2 prk maitorahkaa (500 g)
  • 2 banaania
  • 150 g mustikoita
  • 50 g mansikoita
  • 50 g punaisia viinimarjoja
  • 6 liivatelehteä
  • valmis kakkupohja
  • (öljyä)

Leikkaa kakkupohja sopivan kokoiseksi ja aseta pohja kevyesti öljyttyyn vuokaan. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. (Vähempikin liivatemäärä varmaan riittää, itse pelasin varman päälle.) Sulata pakastemarjoja hieman mikrossa (jos tarpeen), ja soseuta marjat ja banaanit blenderissä tai sauvasekoittimella. Lisää joukkoon rahka. Kuumenna mikrossa noin 1–2 rkl vettä, ja laita liotetut liivatelehdet kuumaan veteen. Kaada liivaseos smoothien joukkoon ja surauta vielä tasaiseksi. Kaada smoothie vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli.

Una torta saludable sin azúcar hecho de smoothie con cuajada, fresas, arándanos, grosellas y plátanos.

Besos, Hansu

2 kommenttia:

  1. näyttää hyvältä! Mäkinn viikonlopun kunniaksi sain keksiä aikamoisia kiertoteitä herkutteluun, tein lehtikaalisipsejä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käykö ne muka oikeasti herkuttelusta? Kuulostavat liian terveellisiltä ;)

      Poista

Kommentit piristävät päivää aina! <3