maanantai 20. maaliskuuta 2017

Pakkausrakkautta

Olin perjantaina ihanassa luonnonkosmetiikalla toteutetussa kasvohoidossa Ravensarassa, jossa sain antaa melko tarkan selvityksen tällä hetkellä käytössä olevista hoitotuotteista. Samassa muistin, että mullahan on tyystin esittelemättä nämä Mádaran kaunokaiset, jotka tilasin jo loppukesästä Madara Night Salesta (kaikki -40%). Alen myötä raaskin tilatta muutamat pitkään ostoslistalla olleet putelit ja pari extrajuttua, mutta tuotteiden käyttöönottoa piti odotella jokunen tovi. Kiltisti kun odotin ensin, että saan vanhat käytettyä pois alta ja remonttihässäkässä monet putelit tuli pakatua piiloon.
Joku tarkkasilmäinen saattoikin jo bongata muutamat kaunokaiset taannoisesta kylppäripostauksesta. Mádara kyllä osaa tehdä yksinkertaisia ja kauniita kosmetiikkapakkauksia, ilman että tuotteet maksavat ihan överisti, ja sekös tätä estetiikkaharakkaa houkuttaa (okei, saattaa sisältökin hiukan painaa vaakakupissa). 


Madaran kauraa ja lehmuksen kukkaa sisältävää puhdistusmaitoa ylistettiin netissä parhaimmaksi puhdistustuotteeksi koskaan. Ainakin melko hellävaraiselta tuote tuntuu, ja käytänkin kasvoharjaa tai konjacsientä lisänä, jotta meikki irtoaisi kunnolla. Ruusuinen tuoksu on ihana, mutta yllättävän voimakas. Parempi ainakin kuin se ruohomainen haju, joka Madaran tuotteissa ennen oli...


SOS Recharge Cream oli myös ostoslistalla, sillä kuten aiemmin kirjoitin, on Mossan "vitamiinivoide" melko kevyt talvikauteen. Voiteen luvatan kosteuttavan, elvyttävän ja rauhoittavan, sillä se sisältää pionista, pellavansiemenestä ja hyaluronihaposta saatavia ikääntymistä hidastavia antioksidantteja. Oiva apuri talven kuivuutta vastaan tämä onkin ollut, vaikka mikään supertäyteläinen tämäkään voide ei mielestäni ole.


Toisena must-hankintana oli vitamiiniöljy ja se onkin ollut oiva apuri pakkasessa ja viimassa selviämiseen. Vesipohjainen kosteutus kun haihtuu pakkasessa nopeasti, niin öljy toimii paremmin. Öljy sisältää kahdeksaa marjojen siemenistä, hedelmistä ja vihreistä vihanneksista (mustaherusta, karpalosta, tyrnistä, parsakaalista, avokadosta, kaurasta, ruusunmarjasta ja iltahelokista) uutettua tehoöljyä, joiden luvataan rauhoittavan, kosteuttavan, uudistavan ja ravitsevan erityisesti kuivaa ja herkkää ihoa. Öljy sopii erityisesti juonteiden, hilseilyn, ärsytyksen ja kuivien läikkien hoitoon joko sellaisenaan tai kosteusvoiteen mukaan sekoitettuna. Tykkään! Ja lisäpisteet ylellisestä lasipullosta, jonka otan kyllä uusiokäyttöön johonkin tarkoitukseen.

Syväpuhdistavasta Detox-naamiosta kirjoittelinkin aikaisemmin täällä, ja nyt alennuskampanjan myötä sain sopivasti hankittua isomman tuubin pikkutuubin tilalle. Naamio on kyllä tujua kamaa, eikä varmasti herkimille käy. Itsekin käytän sitä lähinnä nenässä ja leuassa. Naamio kirkastaa ja supistaa ihohuokosia, poistaa toksiineja, parantaa tulehduksia ja lievittää aknea, virkistää vitamiineilla ja kosteuttaa. Eli sopii väsyneelle, himmeälle, tulehtuneelle ja rasvaiselle iholle tai sekaiholle.



Heräteostoksena tilasin myös Exfoliating Oil-to-Milk Scrubin. Pakkauksessa kehoitetaan unohtamaan ihoa raastavat kuorintavoiteet, sillä tämä ylellinen ja täyteläinen öljypohjainen voide muuttuu pehmeäksi vaahdoksi, jonka aprikoosin ja kauran öljymolekyylit puhdistavat, kirkastavat ja aktivoivat solujen uusiutumista. Mielestäni voiteen rakeet ovat kyllä aika karkeita ja jopa raastavan tuntuisia. Etenkin kun ohjeen mukaan voidetta pitäisi pyöritellä ensin kuivalle iholle, ja lisätä vasta hetken päästä tilkka vettä, niin että voide vaahtoutuu. Ihan kiva, mutta karkeudessaan vähän epäilyttävä.... Ei jatkoon, mutta tehokkaasta kuorinnasta nauttiville varmasti hyvä tuote.
Ja kun ostoskorin arvo ylitti tietyn summan, sai kaupan päälle vielä SOS Instant Moisture + Radiance Hydra Maskin. Naamio on pois pyyhittävä tai iholle jätettävä hoito, joka sisältää samoja tehoaineita kuin sarjan voide. Naamion luvataan tieteellisesti todistetusta lisäävän keramidien synteesiä ja vähentävän kosteuden poistumista, suojaten näin kuivuudelta. Enpä huomannut tämän tekevän kummempiä ihmeitä. Naamio kuivuu aika nopeasti iholle, jolloin pyyhkimisen jälkeenkin kasvot ovat vaaleanpunaiset. Jotenkin ällöä jättää kasvot "likaisiksi" nukkumaan mennessä, ja tuntuu ettei naamiosta näin imeytyisi mitään, vaan hyvät aineet kuivuisivat kalvoksi iholle...

Löytyikö joukosta teidän suosikkeja?

Cosméticos orgános de Mádara

Besos, Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää aina! <3