tiistai 30. syyskuuta 2014

Polvihousuissa ja melkein lokakuu

Voi ihanuus millä keleillä meillä hellittiin sunnuntaina. Ei olisi perjantain jäätävän kaatosateen jälkeen uskonut, että vielä saisi hypätä polvihousuihin, jotka olivat tältä syksyltä unohtuneet kaapin pohjalle. Teimme pitkän kävelylenkin auringonpaisteessa, ja ihan t-paitaisilleen piti riisua kun niin kuuma tuli. Lenkin jälkeen suuntasimme erään pontevan pikkumiehen syntymäpäiville, jonne harmaiden polvihousujen kaveriksi valikoitui herkkää vaaleanpunaista.



Tänä syksynä olen onnistunut toistaiseksi (kop, kop!) välttymään jyllääviltä pöpöiltä. Lapset tunnetusti sairastavat paljon, että kauhulla tässä odottelen mitäs kivaa sieltä matkaan tarttui. Mähän en ole pahemmin mitään noita lastentauteja sairastellut, että tervetuloa kaikki rokot tänne vaan. Jaiks! Muuten kekkerit sujuivat ihan mukavasti ja kakkua tuli syötyä vatsa piukeaksi.



Synttäreiden jälkeen hotkaisimme Subwayn subit ja suuntasimme seuraavien herkkujen ääreen Iso Arska -leffailtaan. Arnoldin hauikset pullistelivat ja niin myös mun vatsa. Huhhuijakkaa miten paljon herkkuja tuli viikonloppuna syötyä! 

Takki: H&M / Huivi: Primark / Paita: Seppälä / Housut: äidin tekemät
Kengät: Wild flower / Laukku: Kiinasta

Qué buen tiempo hace! El domingo fue los cumpeleaños de sobrino de Eero y hacía suficientemente calor para llevar pantalones cortos.

Besos, Hansu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää aina! <3